Dostava in plačilo

CENE IN NAČIN PLAČILA

Vse cene objavljene v spletni trgovini so z DDV. Cene se lahko spreminjajo zaradi nihanja cen surovin, cena obvelja ob oddaji naročila. Vse cene izdelkov so navedene v evrih (€). V spletni trgovini je možen zgolj način plačila po predračunu, ki ga kupec prejme na svoj e-mail naslov.

OPOZORILO: Nakazilo se priporoča izvesti takoj, saj se lahko zgodi da zaloga zaradi večjih odjemov gradbišč, hitro poide. Rok dobave se lahko tako podaljša! Redno spremljajte zalogo, ki je izpisana pod vsakim artiklom. Spletna trgovina Hiša črpalk, si pridržuje pravico, da naročilo zaradi izrednih situacij na trgu pod navedenimi pogoji ne more izvesti ter ga lahko zavrne, morebitno že prejeto kupnino pa vrne brez obresti!

DOSTAVA, STROŠKI DOSTAVE TER DOBAVNI ROK ZA SLOVENIJO

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije. Kupec krije poštnino sam.  Strošek dostave je 6,40 € in se bo izpisal ob zaključku vašega naročila ter bo zaveden na računu, ki ga boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki.

Vsa naročila so odpravljena v roku tri do pet delovnih dni po prejetju plačila. Pri izdelkih, kjer je posebej označen daljši dostavni rok se upošteva le-ta. V kolikor se zgodi, da določenega izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem obvestili po e-mailu ali telefonu v roku treh delovnih dni od prejetja naročila in skupaj bomo poiskali nadaljnjo rešitev. Naročeno blago ostane do poravnave celotne kupnine v lasti spletne trgovine Hiša črpalk.

Za naročila izven Slovenije obvezno pošljite povpraševanje in sicer na naslov: info@crpalke-cizman.si